SPECIALISATIETRAININGEN

Vanaf 2019 specialisatietrainingen op een nieuwe locatie!

Na een leerrijke eerste jaargang biedt de JAKO Soccer Academy, met name Dirk Gyselinckx, Koen Verbraeken en verschillende guesttrainers, opnieuw professionele specialisatietrainingen aan!

Deze zullen doorgaan vanaf 1 september 2019, dit als een extra aanvulling bij de clubtrainingen.

De individuele progressie van het voorbije JSA seizoen bevestigde wederom dat werkelijk succes vooral ontstaat door een speciale mix van talent, volledige overgave en de vastberadenheid om te werken aan een persoonlijk einddoel. Voorbeelden als Romelu en Jordan Lukaku, Adnan Januzai, Leander Dendoncker, Michy Batshuayi, Youri Tielemans, Yari Verschaeren en vele anderen sterkten ons daarin.

De rode draad in onze werking is het benutten van het potentieel en de bovengrens van jullie kinderen.

Iedereen weet dat er wekelijks erg veel talent rondloopt op onze voetbalvelden maar dat het zich om verschillende redenen niet of niet voldoende kan ontwikkelen. In onze Academy gebruiken we uitdagende en vernieuwende oefenstof gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Mede dankzij Dirk zijn jarenlange, internationale, expertise als opleider op eliteniveau in topclubs, lesgever voetbal in topsportscholen en docent UEFA A.

Met veel trots kunnen wij u ook melden dat het befaamde en vernieuwde jeugdcomplex van Lierse onze nieuwe thuisbasis wordt.

SPECIALISATIETRAINING LIER (KESSEL)

De specialisatietraining in Boechout worden geleid door Dirk Gyselinckx en Guesttrainers. Zijn jarenlange ervaring, als Technical Coördinator Anderlecht, leerde hem dat werkelijk succes vooral ontstaat door een speciale mix van talent, volledige overgave en de vastberadenheid om te werken aan hun persoonlijk einddoel. Romelu en Jordan Lukaku, Adnan Januzai, Leander Dendoncker, Michy Batshuayi, Youri Tielemans en vele anderen sterkten hem daarin.

  • Waar: NIEUW Synthetisch Voetbalterreinvan LIERSE KEMPENZONEN, Liersesteenweg 114, 2560 Kessel
  • Wanneer: de trainingen zullen plaatsvinden op zondagnamiddag van 17.15u – 18.30uKick-Off op zondag 1 september 2019.
  • Doelgroep: High potentials met grit vanaf U11 (geboortejaar 2009) tot U17
  • Prijs: Jaarabonnement (25 trainingen) = 350 euroWij streven een hoge kwaliteit na, wat alleen mogelijk is wanneer wij een langere periode met uw kind(eren) kunnen werken
  • Inschrijven:
    Graag een gemotiveerd schrijven via mail naar dirk.gyselinckx@telenet.be of via het inschrijvingsformulier met vermelding naam en geboortedatum speler, adres, gsm ouder en club van herkomst. Beperkt aantal inschrijvingen.
    Voor meer informatie kunt u steeds terecht op volgend telefoonnummer: +32 (0) 496 94 89 30 – Dirk Gyselinckx
  • Betalingen: Op rekeningnummer BE04 0018 1716 2331 met vermelding van naam  + specialisatietrainingen JSA. Dit na bevestiging inschrijving.

“Echt succes komt wanneer we de dingen doen die ons vreugde en richting geven”

Schrijf je in voor de specialisatietraining in Kessel

Prijzen

JAARABONNEMENT KESSEL
350
25 TRAININGEN